Geleide meditatie

Geleide meditatie, zoals door mij gegeven, is echt een moment voor jezelf om naar binnen te keren. Om met jezelf te zijn. Dit klinkt zwaarder dan het is. Het is vooral genieten. Het genieten van de eindeloze kracht die je in je hebt.

beeld voor raam

De lessen zijn gevarieerd, maar met een duidelijke nadruk op gronding en van daaruit de weg naar binnen. Er wordt afwisselend geoefend met verstilde bewegingen, het focussen van de aandacht en lig-, zit- en loopmeditatie. Ik begeleid je daarbij met mijn stem en gebruik soms ook muziek. De uitwerking is vaak erg ontspannend, maar tegelijkertijd ook energiegevend.

Voorafgaande ervaring is niet nodig, maar staat ook zeker niet in de weg. Iedereen is welkom en geschikt. Twijfel je toch? Vraag me even om advies.

Het is aan te raden om tenminste een serie lessen te volgen om jezelf de ruimte te geven die minimaal nodig is om de oefeningen hun uitwerking te laten hebben. Dit betekent niet dat je er vanaf het begin af aan bij moet zijn. Later instappen is geen probleem. De oefeningen zijn altijd ‘fresh’.  Net als jij.

Lessen
dinsdag 18.45 tot 19.45 uur, vanaf 1 oktober 21.00-22.00 uur
donderdag 10.30 tot 11.30 uur

Lessen starten weer vanaf 17 september.

Docente:
Eefje Janssen

https://anahatanijmegen.nl/eefje-janssen/

Inhoudelijk:
Gevarieerde les met muziek, stilte, aandachttraining, lichaamswerk & geleide zit-, lig- en loopmeditatie.

Toegankelijk voor iedereen, elk niveau en op ieder moment.

Tip:
Stretchie kleding.

Kosten les:
Proefles/losse les € 10,
5 lessen € 45,
10 lessen € 90,

Mailadres:
e.janssen.info@gmail.com