Inner Yoga & Meditatie

ONLINE LIVE GROEPSLESSEN INNER YOGA & MEDITATIE


Vanaf 16 maart 2020 worden de Inner Yoga & Meditatie  lessen door Anahata-docente Eefje Janssen online aangeboden.

Juist nu zijn yoga en meditatie zo belangrijk, om onze vitaliteit hoog te houden, ons immuunsysteem te versterken en voor ons gehele welbevinden en dan is het ook nog goed voor onze community en gemeenschapszin.

Concreet betekent dit dat deze lessen online zullen worden aangeboden via een besloten Facebook groep waarin live via video verbinding de les zal worden gegeven. Je kan de lessen dan live meedoen en/of de les op een later tijdstip afspelen en meedoen. De les blijft t/m de dag erna beschikbaar.

Verzoek is om je aan te melden per email (e.janssen.info@gmail.com) en aan te geven welke lessen je wilt meedoen. 

Lesmomenten:
dinsdag: 20.00 – 21.00 uur
woensdag: 10.30 – 11.30 uur
donderdag: 20.00 – 21.00 uur
vrijdag: 10.30 – 11.30 uur (Engels gesproken)


De betaling loopt gewoon via de strippenkaarten van de docent, de Anahatakaart en/of via afzonderlijke betaalverzoeken.

Op deze manier is er continuïteit in onze practice en zijn we toch even ’samen’.

Door op deze manier lessen toch doorgang te laten vinden, steun je jezelf, ons en dragen we met elkaar bij aan het voortbestaan van een groot meditatief veld en aan een goede gezondheid van ons allen.

Graag tot een (live) online ontmoeting!

 

beeld voor raam

Inner yoga en meditatie  zoals door mij gegeven, is echt een moment voor jezelf om naar binnen te keren. Om met jezelf te zijn. Dit klinkt zwaarder dan het is. Het is vooral genieten. Het genieten van de eindeloze kracht die je in je hebt.

De lessen zijn gevarieerd, maar met een duidelijke nadruk op gronding en van daaruit de weg naar binnen. Er wordt afwisselend geoefend met verstilde bewegingen, het focussen van de aandacht en lig-, zit- en loopmeditatie. Ik begeleid je daarbij met mijn stem en gebruik soms ook muziek. De uitwerking is vaak erg ontspannend, maar tegelijkertijd ook energiegevend.

Voorafgaande ervaring is niet nodig, maar staat ook zeker niet in de weg. Iedereen is welkom en geschikt. Twijfel je toch? Vraag me even om advies.

Het is aan te raden om tenminste een serie lessen te volgen om jezelf de ruimte te geven die minimaal nodig is om de oefeningen hun uitwerking te laten hebben. Dit betekent niet dat je er vanaf het begin af aan bij moet zijn. Later instappen is geen probleem. De oefeningen zijn altijd ‘fresh’.  Net als jij.

Lessen
dinsdag 20.00-21.00 uur
donderdag 10.30 tot 11.30 uur

Docente
Eefje Janssen

https://anahatanijmegen.nl/eefje-janssen/

Inhoudelijk
Gevarieerde les met muziek, stilte, aandachttraining, lichaamswerk & geleide zit-, lig- en loopmeditatie.
Toegankelijk voor iedereen, elk niveau en op ieder moment.

Tip
Stretchie kleding.

Kosten les
Proefles/losse les € 10,
5 lessen € 45,
10 lessen € 90,

Mailadres
e.janssen.info@gmail.com