Inner Yoga & Meditatie

Inner yoga en meditatie  zoals door mij gegeven, is echt een moment voor jezelf om naar binnen te keren. Om met jezelf te zijn. Dit klinkt zwaarder dan het is. Het is vooral genieten. Het genieten van de eindeloze kracht die je in je hebt.

De lessen zijn gevarieerd, maar met een duidelijke nadruk op gronding en van daaruit de weg naar binnen. Er wordt afwisselend geoefend met verstilde bewegingen, het focussen van de aandacht en lig-, zit- en loopmeditatie. Ik begeleid je daarbij met mijn stem en gebruik soms ook muziek. De uitwerking is vaak erg ontspannend, maar tegelijkertijd ook energiegevend.

Voorafgaande ervaring is niet nodig, maar staat ook zeker niet in de weg. Iedereen is welkom en geschikt. Twijfel je toch? Vraag me even om advies.

Activiteiten
Groepslessen op dinsdag van 20:00 – 21.00 uur,  zowel BINNEN als ONLINE te volgen. Wekelijks een link ontvangen is ook mogelijk. Les blijft dan een week beschikbaar.
Privelessen op aanvraag.
Tevens mogelijkheden voor individuele begeleiding bij helingsproces, bedrijfsyoga en workshops op aanvraag.
Neem daarvoor direct contact op per mail.

In het weekend van 21 t/m 23 januari 2022 kan je meedoen met de Wintereditie van True Colors, een weekend lang workshoppen in Nijmegen. Meer info: https://www.ejansseninfo.com/evenementgegevens/true-colors-wintereditie-2022

Docente
Eefje Janssen

https://anahatanijmegen.nl/eefje-janssen/

Inhoudelijk
Gevarieerde les met muziek, stilte, aandachttraining, lichaamswerk & geleide zit-, lig- en loopmeditatie.

Verdere informatie
Het Covid-19 protocol van Anahata is geldig in de studio. Handel verantwoordelijk en neem geen deel aan lessen in de studio bij ziekteverschijnselen gerelateerd aan het virus.
Draag loszittende, stretchende, warme kleding en/of sokken.

Kosten
Seizoens-inschrijving (okt-dec): € 150,-
Proefles mogelijk op verzoek.

Opgeven:
e.janssen.info@gmail.com

Website en contact
https://www.ejansseninfo.com/
e.janssen.info@gmail.com