visie

Onze missie is om mensen bewust te maken van hun innerlijke potentie. Leidraad voor ons is dat in ieder mens de kracht sluimert van de energie van het bewustzijn, als een schone slaapster wachtend om telkens weer wakker gemaakt te worden.

Anahata de naam van onze ruimte, verwijst bovendien naar een ander aspect van onze missie: het vierde chakra. Dit is het hartchakra van verbinding (connection), ontmoeting (community) en betrokkenheid (commitment).

Ons team bestaat uit erkende en gekwalificeerde docenten op het gebied van onder andere yoga, meditatie en mindfulness. We werken samen op zelfstandige basis vanuit een gezamenlijke visie geïnspireerd door de eigenschappen van het Hartchakra.

Ons aanbod is dan ook op elkaar afgestemd en bestaat uit groepslessen, cursussen, workshops en individueel ondersteunende sessies op het gebied van yoga, meditatie en mindful living. We leggen het accent hierbij niet alleen op fysieke fitheid, maar zeker ook op bewustwording.

Voor wie:
Wij streven er naar om een ontmoetingsplek te zijn voor mensen uit Nijmegen en omgeving vanuit een integrale visie op gezondheid en welzijn. Zowel mensen die op zoek zijn naar verdieping, als diegenen die kennis willen maken met diverse soorten yoga en meditatie kunnen hier hun hart ophalen.

De plek midden in het hart van Nijmegen, ondersteunt en stimuleert ons enorm. Onze ruimte is kleinschalig en sfeervol en tegelijk voelen wij ons ingebed in het grotere geheel. De spiritualiteit en openheid van de Titus Brandsma gemeenschap en Memorial kerk is voelbaar, verwarmend en inspirerend.