visie

Ons uitgangspunt is om mensen bewust te maken van hun innerlijke potentie. We kijken niet zozeer naar de afzonderlijke delen van een persoon, maar zien de mens als een geheel; vanuit een holistisch perspectief.

Anahata, de naam van ons gezondheidscentrum, verwijst naar het vierde chakra. Dit is het hartchakra dat van doen heeft met verbinding (connection), ontmoeting (community) en betrokkenheid (commitment).

Wij zijn erkend en gekwalificeerd op het gebied van yoga, meditatie, adem-, lichaam- en ontspanningswerk.

Ons aanbod is op elkaar afgestemd en bestaat uit reguliere groepslessen, groepslessen voor specifieke doelgroepen en  individueel ondersteunende sessies. Daarnaast organiseren wij verschillende workshops en evenementen.

Wij streven er naar om een ontmoetingsplek te zijn voor mensen uit Nijmegen en omgeving vanuit een integrale visie op gezondheid en welzijn. We werken samen met andere verwijzers op complementaire basis. Doorverwijzing is echter niet noodzakelijk. Begeleiding is geen vervanging voor evt. daarnaast te volgen therapie, maar werkt hieraan ondersteunend.

De plek midden in het hart van Nijmegen, ondersteunt en stimuleert enorm. Onze ruimte is kleinschalig, persoonlijk en sfeervol.  Wij zijn onderdeel van het grotere geheel, doordat we zijn gevestigd in de Titus Brandsma Kerk.