Contact en parkeren

Anahata yogaruimte Gezondheidscentrum Anahata,
van Trieststraat 14,
6512 CX Nijmegen
verhuuranahata@gmail.com

Aanmelden voor de groepslessen en/of individuele lessen rechtstreeks bij de betreffende docent. Zie hiervoor: docenten of lesrooster

Studio
De studio bevindt zich in een zij-gebouw van de Titus Brandsma-kerk aan het Keizer Karelplein op de eerste verdieping en is alleen met een trap te bereiken.
Bij binnenkomst neem de linkerdeur en ga vervolgens de wenteltrap omhoog.

Parkeren
Je kunt parkeren in de parkeer garage Keizer Karel (van Schaeck Mathonsingel, vlakbij het centraal station) op 2 minuten loopafstand van de yoga ruimte. Deze is dagelijks geopend van 8.00 tot 18.00 uur en het parkeertarief is hier € 2,65 per uur. Na 18.00 is het € 0,50 per uur. Dat geldt ook voor (koop) zondagen.

In de omliggende straten van de Titus Brandsma kerk is er ook parkeergelegenheid. Deze straten zoals de van Trieststraat en de van Oldebarneveltstraat liggen in een zogenaamde blauwe parkeerzone. (Aan de zijkant van parkeer automaat zichtbaar). In de blauwe zone is het tarief € 2,20 per uur. Op zondagen is het betaald parkeren van 12.00 uur tot 18.00 uur. Betalen kun je met mobiel, een pinpas of creditcard en in de parkeergarage bestaat de mogelijkheid om met munt of briefgeld te betalen.

Naast de kerk is een parkeer terrein achter slagbomen.
Je hebt een parkmobile of parkline app nodig om te parkeren:
https://parkbee.com/nl/stad/parkeren-in-nijmegen?l=Van%20trieststraat%2014%20Nijmegen%20&date=2019/06/15+17:58