Eefje Janssen

Eefje Janssen  is opgeleid in India en Nederland als Inner yoga & Meditatie begeleider en bewustzijnscoach. Zij is gepassioneerd over bewust in het leven staan en de rol die lichaamsgerichte meditatieve oefeningen daarbij kunnen spelen.

Het geven van Inner yoga en Meditatielessen betekent voor haar doen waar haar hart ligt. Zij begeleidt met liefdevolle zorg groepen en individuen naar hun diepe essentie en deelt daarmee datgene waar ook zijzelf diepgaand gelukkig van wordt. Heel bijzonder, maar tegelijkertijd ook heel gewoon. Want wat is er belangrijker dan dat?

Eefje wordt in haar leven en lessen geïnspireerd door verschillende leraren. Haar grootste inspiratiebron voor de lessen zoals zij die geeft, is William Yang, een man die zeer complete, praktisch toepasbare oefeningen ontwikkelde om je in contact te brengen met je eigen kern. Zij  draagt dan ook graag haar deel bij door de oefeningen – zoals zij die van hem leer(de) en die ook haar nog nog dagelijks helpen –  met jullie te delen op een directe en ervaringsgerichte manier.

Op haar omzwervingen over de wereld kwam zij in contact met wijze en minder wijze mensen uit allerlei culturen en geloofssystemen. Dit varieert van boeddhistische monniken en nonnen in Nepal tot Joodse families in Engeland en alles daartussen in. Van hen leerde zij dat we allemaal gewoon mensen zijn, die simpelweg hetzelfde willen; innerlijke rust en geluk ervaren.  Hoe dat er precies uit ziet, daar verschillen de meningen over en is wat haar betreft niet zo belangrijk. Uitgangspunt in haar leven en lessen is dat het ervaren van (meer) innerlijke rust en geluk voor ons allemaal beschikbaar en mogelijk is. Eefje neemt je graag mee op ontdekkingstocht door je lichaam, geest en hart.

Naast dit alles voelt zij zich ook nauw verbonden met de wijsheid vanuit de Advaita Vedanta, die in de huidige tijd wordt onderwezen door mensen als Mooji, Gangaji, Rupert Spira en Eckhart Tolle. Deze wijsheid werkt altijd op een indirecte en soms ook op een directe manier door in haar lessen en leven. De belangrijkste boodschap van deze stroming is om simpelweg jezelf te zijn, zonder allerlei uiterlijke versiering en ideeën over jezelf. Uit je hoofd, in je hart.  Wat is er fijner dan dat?

Kom het zelf ervaren:
Groepslessen regulier  wekelijks op dinsdag van 20:00 – 21.00 uur bij Anahata en op woensdag van 20.00-21.00u op externe locatie in Nijmegen.

Klachten Sensitieve Yoga & Meditatie (kleine groep) wekelijks op dinsdag van 16.00-17.15u bij Anahata. I.s.m. met docente Gerda Wolff.

Helende Yoga Cirkels (maandelijks) i.s.m. docente Marijke Hulstein.

Privélessen op aanvraag. Locatie in overleg. Evt. aan huis.

Individuele begeleiding bij helingsproces, bedrijfsyoga of workshops op aanvraag.

Contact:
e.janssen.info@gmail.com

Website:
www.ejansseninfo.com