Individuele trajecten

Bij Anahata bestaan verschillende mogelijkheden om een individueel traject te volgen. De verschillende trajecten worden begeleid door twee ervaren docenten, Eefje Janssen en Gerda Wolff  die maatwerk leveren. In overleg wordt de duur en inhoud van het traject zorgvuldig samengesteld. Doorgaans wordt gestart met een kortlopend traject van 8 sessies of een langlopend traject van 16 sessies. Het voordeel van een langlopend traject is dat we langer samenwerken (doorgaans 4 maanden) en daardoor dieper op uw persoonlijke situatie in kunnen gaan.

Een traject ziet er in beide gevallen in grote lijnen als volgt uit:

    • voormeting en intake om de les zo goed mogelijk op uw specifieke situatie af te stemmen;
    • wekelijks een meditatie en/of yogales op maat van 60 minuten in ons gezondheidscentrum;
    • oefeningen na afloop van een wekelijkse les;
    • nameting en evaluatie om te kijken in hoeverre de lessen bijgedragen hebben.

De kosten voor een kortlopend traject van 8 sessies zijn € 500,-.
De kosten voor een langlopend traject van 16 sessies zijn € 1000,-.
Het bedrag kan in termijnen worden betaald. Na afloop van een traject wordt steeds bekeken of verlenging of doorstroming naar een andere groep wenselijk is.

Inhoudelijke uitleg over de mogelijke trajecten vindt je hieronder.
Bij interesse en/of vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met een of beide docenten via de mail: yogahartnijmegen@gmail.com of e.janssen.info@gmail.com

Individueel traject – Adem & Ontspanning
Individueel traject – Kanker & Chronische Ziekte
Individueel traject – Laatste levensfase

Dit zeggen andere mensen over de individuele lessen:
“Ik heb bij Gerda en Eefje een kortlopend traject gevolgd om mijn ademhaling te reguleren en dat is mij uitstekend bevallen. Ik kreeg duidelijke handvatten en oefeningen mee die ik nu nog steeds gebruik. Het hielp mij om meer grip te krijgen op mijn ademhaling en mijn leven. Ik merkte dat mijn klachten na afloop van het traject sterk zijn verminderd. Daar ben ik hen heel dankbaar voor!” Anoniem, man 62 jaar

“Een jaar geleden startten mijn burn-out klachten. Het lukte mij niet meer om goed te slapen en te ontspannen en ik had fysiek last van mijn lichaam. Daardoor besloot ik om een gecombineerd traject met yoga en meditatie te volgen bij Gerda en Eefje. Door de individuele lessen heb ik oefeningen gekregen om ermee aan de slag te gaan en dat was precies wat ik nodig had! Ik merkte al snel dat mijn klachten minder werden en soms helemaal verdwenen. Het is wel iets dat oefening en aandacht nodig heeft maar ik ben er nu actief mee bezig. Zonder deze hulp was ik beslist niet zo ver gekomen als nu.”
Anoniem, vrouw 37 jaar