Marianne van der Burgh

Na 25 jaar yoga te hebben beoefend kwam de Kundalini yoga op mijn pad. Wonderlijk genoeg pas toen ik in Afrika woonde. Ik kreeg les van 2 toegewijde Afrikaanse yogi’s en raakte onmiddellijk in de ban door de transformerende werking en veelomvattendheid van deze vorm van yoga. Deze yogi’s vertegenwoordigden voor mij als eersten de “golden chain” van een duizenden jaren oude traditie. Zij inspireerden mij om de Kundalini Yoga Teacher training te gaan volgen. Hier leerde ik meer over de traditie die in onze tijd is doorgegeven door Yogi Bhajan. De schoonheid en diepgang ervan heeft me diep geraakt. Ik voel dagelijks dankbaarheid voor de overvloed die de Kundalini yoga brengt als een grote schatkist met juwelen.  In deze traditie werd ik vervolgens ook opgeleid als Karam Kriya (toegepaste numerologie) consultant

Persoonlijke stijl:
Mijn lessen geef ik vanuit het vertrouwen dat de kracht en de wijsheid die in Kundalini yoga ligt opgeslagen door iedereen ervaren kan worden door de beoefening ervan. Graag help ik mensen om tot een steeds diepere beleving van de impact hiervan te komen. Ruimte maken voor ontspanning en mindful aanwezig zijn tijdens en tussen de oefeningen zijn kenmerkend voor mijn stijl van lesgeven. Workshops zijn te ervaren als lange, verdiepende meditaties rondom thema’s die relevant zijn voor het dagelijks leven.

Meer over mij:
Ik volg(de) de leraren opleiding (Level 1 en level 2) en de Karma Kriya Consultancy training bij de Internationale Karam Kriya school die geleid wordt door Shiv Charan Singh.

Karam Kriya consultaties

Lessen op maandag:
Kundalini yoga reguliere les                    8.30 tot 10.00 uur
55+Kundalini yoga                                    10.30  tot 12.00 uur

Lessen starten in 2019 na de zomervakantie weer op  2 september

Kosten yogales:
Proefles: €7,
Losse les:  €14,
5 strippen (2 maanden geldig): €55,
5 strippen (onbeperkt geldig):  €60,
5 strippen voor studenten: €35,
(Kaarten zijn niet seizoensgebonden en vakanties worden niet meegerekend in geldigheidsduur)

Anahata Ritten kaart:  €12, per les  (6 kwartier afgetekend)

Hele seizoen in een keer betalen: €10, per les
(Gemiste les kan ingehaald worden bij andere Kundalini yoga docent)

Contact:
beleefyoga.info@gmail.com

Meer info:
www.infosuniai.nl