Marianne van der Burgh

Na 25 jaar yoga te hebben beoefend kwam de Kundalini yoga op mijn pad. Wonderlijk genoeg pas toen ik in Afrika woonde. Ik kreeg les van 2 toegewijde Afrikaanse yogi’s en werd geraakt door de transformerende werking en veelomvattendheid van deze vorm van yoga. Deze yogi’s inspireerden mij om de Kundalini yoga teacher training te gaan volgen.  In deze traditie werd ik vervolgens ook opgeleid als Karam Kriya (toegepaste numerologie) consultant.  De teachings ervaar ik als  een grote schatkist met juwelen.

Persoonlijke stijl: 
Mijn lessen geef ik vanuit het vertrouwen dat de kracht en de wijsheid die in Kundalini yoga ligt opgeslagen door iedereen ervaren kan worden door de beoefening ervan. Graag help ik mensen om tot een steeds diepere beleving van de impact hiervan te komen. Ruimte maken voor ontspanning en mindful aanwezig zijn tijdens en tussen de oefeningen zijn kenmerkend voor mijn stijl van lesgeven. Workshops zijn te ervaren als lange, verdiepende meditaties rondom thema’s die relevant zijn voor het dagelijks leven.

Meer over mij:
Ik volgde de leraren opleiding (Level 1 en level 2) en de Karam Kriya Consultancy training bij de Internationale Karam Kriya school die geleid wordt door Shiv Charan Singh.

KARAM KRIYA CONSULT:
Klik hier voor meer informatie over een Karam Kriya consult

KLACHTEN-SENSITIEVE YOGALES:
Klik hier voor meer informatie over Klachten sensitieve yoga en meditatie les

Informatie en opgeven:
www.infosuniai.nl