Karam Kriya consult


bewerking grillige boom

Karam Kriya is een vorm van toegepaste numerologie waarin gebruik gemaakt wordt van de universele archetypen van de cijfers en is ontwikkeld door Shiv Charan Singh.

WAT IS EEN KARAM KRIYA CONSULT

Tijdens een Karam Kriya consult kun je in gesprek over een onderwerp dat je momenteel bezighoudt, verward of dwarszit. Marianne luistert en reageert vanuit  kennis van Karam Kriya. Ieder cijfer heeft zijn eigen sfeer en terminologie en doordat zij daar op let en hier mee werkt kunnen tijdens het gesprek nieuwe gezichtspunten ontstaan en doorleefd worden. Een Karam Kriya consult is een  helende conversatie en kan een diepgaande, meditatieve en transformerende ervaring zijn waarin onverwachte verbanden gelegd worden.  De cijfers gaan werken als een leidraad om voorbij vaste patronen te luisteren.  De intuïtie krijgt informatie om onontgonnen gebieden te verkennen. Ook geeft het aanwijzingen om concrete veranderingen op het niveau van het dagelijkse leven te  bewerkstelligen. In algemene zin is een consultatie er op gericht om de weg vinden naar jouw bestemming en op bewuste wijze jouw hoogst persoonlijke en hoogste potentieel na streven.

PRAKTISCH:
Een consultatie duurt ongeveer een uur.  Online of telefonisch consult behoort tot de mogelijkheden. Het is aan te raden om voor de consultatie te bedenken welke vraag je centraal zou willen stellen. Je kunt het gesprek, als je wilt opnemen op je telefoon.

Ervaringen van deelnemers 

Door:          Marianne van der Burgh
Kosten:     60 min  €70, (Studententarief 50, ) incl btw 21 %
Contact:   suniai.info@gmail.com
Meer info: www.infosuniai.nl

Marianne volgde de drie-jarige Karam Kriya Consultancy training bij de International School for Kundalini Yoga en Applied Numerologie , nadat zij meer dan 30 jaar werkzaam was als psycholoog en psychotherapeut en 10 jaar lang ervaring op deed als Kundalini yoga docente.
Daarnaast geniet zij enorm van de natuur en zijn schilderen, tuinieren en koken haar passies.