Ervaringen met een Karam Kriya consult

“Marianne wist mij via de nummers, vragen en sensaties in mijn lichaam te helpen met de caleidoscoop van mijn leven, waarin ik met “teveel moeten”, “haasten” en “te druk om tijd te nemen voor mijzelf” de weg kwijt was. In een uur kwam er een heel eenvoudige oplossing, nadat we tot de kern van het verhaal waren gekomen. Dit is een heel effectieve manier van hulp verlenen, waarbij veel dingen, die ze zei, mij bekend waren, maar waar ik geen sleutel voor had.”

-Virginie-

Tijdens het consult heb ik Marianne ervaren als integer. Ze is duidelijk in haar communicatie, koppelt terug wat ze van mij heeft gehoord en stelt heldere vragen.
Door de vragen die zij stelde gaf dit mij nog meer zelfinzicht ook herkenning. Er kwam het één en ander naar de oppervlakte vanuit het onderbewuste en dit schept weer meer bewustwording.
De getallen met de betekenissen, helpen me verder op m`n levenspad op weg naar m`n bestemming. Geeft inzicht welke kwaliteiten ik heb, en ook m n valkuilen.
Ook de verschillende levensfases met de daarbij behorende getal(len) scheppen voor mij inzicht, herkenning wat er op dit moment speelt in m`n leven werd, bevestigt door de getallen met de daarbij behorende kwaliteiten en valkuilen.
Samenvattend schept dit consult Karam Kriya, met de kennis die ik heb opgedaan (betekenis van de getallen) en de vragen die Marianne stelde mij  duidelijkheid, inzicht, herkenning en bevestiging. Ook waar ik aandacht aan mag schenken en alert op mag blijven. Het was zo herkenbaar om te horen waar ik me op dit moment bevind op m`n levenspad op weg naar mijn bestemming! Het heeft me helderheid, inzicht en zelfvertrouwen gebracht!

-Ganga Devi-