Journey home

CURSUS YOGAPSYCHOLOGIE

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling en /of spirituele groei? Heb je soms ook het gevoel dat het leven aan je voorbij vliegt en dat je op de automatische piloot leeft? Of heb je, ondanks dat je alles op de rit hebt, soms het gevoel dat je iets fundamenteels mist?

In deze cursus leer je over eeuwen-oude yogische  kennis en wijsheid, waarin het leven als een reis van de ziel wordt beschreven.  Je krijgt handvaten om in het dagelijks leven de verschillende stations  te herkennen die je op deze reis aan kunt doen, opdat jij:

  • een leidraad vindt om je leven richting en betekenis te geven
  • geholpen wordt om te gaan met angst, verdriet, woede en onzekerheid
  • vorm kunt geven aan je diepste verlangens
  • heen kunt breken door beperkende patronen

Iedere sessie werken we een thema uit. We staan stil bij belangrijke levensthema’s en vragen. Zelfreflectie en jouw persoonlijke proces staan centraal. Om echt toegang te gaan ervaren tot deze kennis en wijsheid zijn uitwisseling en het delen van ervaringen belangrijk. Ook de yoga en meditatie oefeningen die we aanreiken zullen je hierbij helpen.

Marianne laat zich inspireren door de de spirituele psychologie uit de Kundalini yoga traditie en door de toegepaste numerologie van Karam Kriya.

“The Karam Kriya is for those who finished travelling away from their essential nature and are ready to turn around and begin the journey home.”  Shiv Charan Singh

Docente: Marianne van der Burgh

Wanneer:
Vrijdagavond 19.00-21.00 u
De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten die samen een geheel vormen. Maar elke bijeenkomst kan ook los gevolgd  worden. Ervaring met en voorkennis van  yoga zijn niet noodzakelijk.

Mocht dat nodig zijn, dan zullen de bijeenkomsten online via Zoom gegeven worden.

Data: 
10-17 september,  1-8-22 oktober, 5-12-26 november,  10-17 december 2021

Kosten:
10 bijeenkomsten: 250 euro/ Studenten 150 euro

Meer informatie: www.infosuniai.nl