Rebirthing meditatie

Diepgaande, transformerende yoga uit de Kundalini Yoga Rebirthing Series van Yogi Bhajan 

De Rebirthing Series uit de Kundalini Yoga traditie zijn een reeks lezingen met meditaties met als doel om indrukken en blokkades uit het verleden te helen door middel van houdingen en ademhalingstechnieken.  Deze serie van 4 lessen richt zich op verschillende stadia van onze vroege ontwikkeling; Van de baarmoeder tot het 7de levensjaar. 
(Meer info over de Rebirthing series van Yogi Bhajan.)
 
“The idea of rebirthing is to release the subconscious, the storehouse of misery”
– Yogi Bhajan
Yogi Bhajan

 

Wanneer:  laatste van de vier sessies op 5 juli 2020 (i.p.v. 27 juni) en ONLINE

Tijdstip:  14.30 – 17.00 uur

Kosten: € 30,- voor een losse les (€ 25,- voor yoga leraren en kundalini yogaopleidingen)

Taal:  Nederlands/ English

Aanmelden en info:  www.ingridbal.com
charankamalkaur@ingridbal.com

Voorwaarden:  Omdat we lang stilzitten en diepe processen aanraken is ervaring met enige vorm van meditatie en/ of yoga vereist.

PROGRAMMA:
Zaterdag 5 juli: Pijn lijden of pijn leiden
Waar kom pijn en stress vandaan en waarom lijden we? Het leven is vol met pijn. Het is een essentieel onderdeel van het leven. Pijn zorgt voor beweging, voor verandering. Je lichaam heeft een automatisch signaal systeem wat stress heet en wat als ziekte wordt gezien. Maar eigenlijk is stress niet meer dan een noodsignaal. Om goed te luisteren naar het stress signaal, werken we bij deze laatste les in de Rebirthing serie aan het opschonen van ons onderbewuste denken. Deze vergaarbak van gebruikte gedachten, emoties en patronen stoort ons in het werkelijk luisteren naar ons lichaam. Het opruimen van het onderbewuste geeft helderheid, focus en bewustzijn.

 

Docente:  Ingrid Bal
Ingrid Bal is kundalini-yoga docent en postnatale doula. Ze geeft training op het gebied van postnatale zorg en kundalini yoga en geeft wekelijks yogales in haar woonplaats Geldrop. Ze is autodidact in het vak communicatie en heeft haar kennis en ervaring opgedaan als gastvrouw in de horeca en als communicatie manager in het bedrijfsleven. Ze is getrouwd, heeft twee zonen en is een gepassioneerd tuinder.   

page1image62871648