Rebirthing meditatie

 

Transformation of Lime Butterfly ( papilio demoleus )

Diepgaande, transformerende yoga uit de Kundalini Yoga Rebirthing Series van Yogi Bhajan 

Op 22 juni komt Ingrid Bal/Charan Kamal Kaur naar Nijmegen  om ons  in te wijden en te begeleiden bij een sessie uit deze serie waarin de Mind centraal staat.

De Rebirthing serie is een diepe meditatie techniek die invloed uitoefent op je onderbewuste gedachte patronen. Pure gedachten bezitten een grote kracht over hoe je in je leven functioneert en naar de wereld kijkt. Doel van de Rebirthing meditatie is het automatische proces van de Mind te overwinnen en bewust te worden van de pure stilte en oorspronkelijke kracht van de mind.

Man Vidh Chaanan Vaykhiaa; You must go through the mind, penetrate it, and through that hole see the light beyond.– Yogi Bhajan

Ingrid koos voor ons een lezing en sessie uit die bij deelnemers lang kan doorwerken en kan leiden tot een fundamentele innerlijke verschuiving.

CLEANING THE MIND
Wat is de Mind eigenlijk? En hoe verhoudt het zich tot het intellect, het brein en haar neurologisch verbindingen? Yogi’s onderhouden een speciale relatie met de Mind en zien training van de Mind als sleutel voor een gelukkig leven. Wist je dat je drie Minds hebt die allemaal een eigen invloed hebben op hoe je denkt, voelt en naar de wereld kijkt. We kijken naar deze drie minds en het opschonen van de Mind.

Lees meer over achtergrond Rebirthing Series 

 

Docente:  Ingrid Bal
Ingrid Bal is kundalini-yoga docent en postnatale doula. Ze geeft training op het gebied van postnatale zorg en kundalini yoga en geeft wekelijks yogales in haar woonplaats Geldrop. Ze is autodidact in het vak communicatie en heeft haar kennis en ervaring opgedaan als gastvrouw in de horeca en als communicatie manager in het bedrijfsleven. Ze is getrouwd, heeft twee zonen en is een gepassioneerd tuinder.   Meer info:

Wanneer:  Zaterdag 22 juni
Tijdstip:  14-17 uur
Kosten:  €30,- (leraren en studenten €25,)
Taal:  Nederlands/ English
Aanmelden:  beleefyoga.info@gmail.com
Meld je op tijd aan. 

Voorwaarden:  Omdat we lang stilzitten en diepe processen aanraken is ervaring met enige vorm van meditatie en/ of yoga vereist.