Marieke Broers

“Met Kundalini Yoga kom ik tot rust, zowel geestelijk als lichamelijk. Al jaren lang geef ik met veel toewijding Kundalini Yoga. Deze Yoga is een hele fijne en efficiënte manier om goed te blijven zorgen voor een juiste balans in mijn leven, van het leven en verlangen naar actie & avontuur en de noodzaak van rust & open ruimte”.

Yogadocent Marieke (41) is van oorsprong een enthousiast sporter. “Mijn lessen kunnen dan ook fysiek pittig zijn. Dat geeft je de mogelijkheid om je eigen grenzen te voelen, te respecteren en soms er juist even overheen te gaan,  je kunt vaak veel meer dan je denkt”.
De lessen zijn zeker niet altijd pittig, ze kunnen ook wat rustiger, meer meditatief van aard zijn. Met je volle aandacht aanwezig zijn, bij alles wat je doet en ervaart, is een wezenlijk onderdeel van de yoga beoefening die we doen.

“In het begin kan Kundalini yoga even wennen zijn, soms sta je in een vreemde houding, doe je de vuurademhaling of zing je mee met een mantra (meditatieve samenzang). Mijn eerste yogadocente zei altijd: kijk maar wat het met je doet… Dat is precies wat ik mooi vind aan deze vorm van yoga: verwelkomen wat je beleeft en ervaart – zonder te oordelen. Het leerde mij een open houding aannemen. Een vaardigheid die ook buiten de yogamat goed van pas komt.  En het effect van Kundalini Yoga is intens, lastig te omschrijven, dat moet je zelf komen ervaren!”

“Yoga helpt om te aarden” , om rustiger te worden. Ik zelf mis het als ik het niet doe. Ook het lesgeven vind ik heel fijn om te doen, dat doe ik nu ruim 4 jaar, het voelt als een voorrecht, een rustpunt in de week. Het is mooi om dat te kunnen doorgeven en samen te beleven. Kundalini Yoga is echt even tijd voor jezelf. Wees welkom!”

Meer info over Marieke en haar lessen op:
www.beleefyoga.nl of kijk in het lesrooster

Contact: marieke@beleefyoga.nl