KUNDALINI YOGA – Petra Kleyn

De lessen van Petra worden tijdelijk vervangen door Susanne ten Doesschate- Boekelman. 

Kundalini yoga is een zeer complete vorm van yoga en omvat onder andere lichaamshoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en mantra. Het is een effectieve en snelle weg naar het ontwikkelen van bewustzijn en het is bovenal een vorm van yoga die vol is van liefdevolle wijsheid en je in verbinding kan brengen met je diepste wezen.

Petra is een ervaren en toegewijd docent met aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Lesgeven doet zij met passie en met zorgvuldig oog voor ieders eigenheid en kunnen.

Haar lessen kenmerken zich door een harmonieuze afwisseling van dynamiek en verstilling. Speelsheid en diepgang wisselen elkaar af.

De ademhaling vormt een rode draad in haar lessen. Via de ademhaling kunnen we de verbinding met ons lichaam, met onze omgeving en met onze geest ervaren om van daaruit gezond en geïnspireerd te leven.

Petra begon 25 jaar geleden met hatha yoga en volgde haar kundalini yoga opleiding bij Shiv Charan Singh. Zij specialiseerde zich in ouderenyoga. Momenteel volgt zij de Karam Kriya Consultancy Training. Naast haar werkzaamheden als yogadocent is zij actief als beeldend kunstenaar.

Reguliere lessen
Woensdag 10:45 – 12:00 uur (zowel off- als online te volgen!)

Kosten
Losse les € 14,-
Proefles € 8,-
10 rittenkaart € 120,-

Informatie en aanmelden
susanne@naturewize.nl
+31 6 21 586 596 (graag via app)
Naturewize Yoga is ook te vinden op Instagram en Facebook