Salila van Eerten

Mijn naam Salila markeert het begin van een grote ommekeer in mijn leven toen ik in 2006 voor het eerst kennis maakte met de wereld van Meditatie. De naam betekent Continuous Flow.
Ik startte in dat jaar een opleiding waarin Meditatie en persoonlijke groei nauw met elkaar verweven zijn. Zachte meditaties werden afgewisseld met dynamische en zittende vormen van beweging en geluid. In kleinere studiegroepjes kreeg mijn meditatie practice verder vorm. In 2021 heb ik de internationale opleiding Working with People afgerond en dat vul ik momenteel aan door te werken met rouw en verlies waarin meditatie een belangrijke pijler vormt
Het bijzondere van stadverlichting vind ik de eenvoud. Vooral tijdens Covid heb ik regelmatig gemediteerd en kan ik het belang van deze bedding, overigens ook toen dat online was,  met enthousiasme onderstrepen.
In de opzet van de meditatie avond blijf ik trouw aan het format van Stadsverlichting. We starten met een korte introductie of inquiry en daarin maak ik gebruik van tekst, muziek en natuurlijk van de stilte; die helende kracht die we allemaal bezitten.