Marijke Hulstein

Kundalini Yoga met Marijke Hulstein (Prem Amrita)

Wat kunnen studenten in mijn les verwachten?
Mijn yogalessen zijn erop gericht je dieper te verbinden met je Zelf en je lichaam. De lessen helpen je bewuster te worden van je (levens)energie, ‘kundalini’ en je innerlijke kracht. Mijn lessen zijn variërend van uitdagend, tot diep ontspannend en transformerend. Persoonlijke aandacht is hierbij voor mij belangrijk.

Tijdens een Kundalini Yoga les geef ik een vaste volgorde van dynamische oefeningen, ademhaling, ontspanning, mantra of meditatie. Elke les is anders en werken we aan een specifiek thema. Door de adem en de beweging maak je ruimte in je lichaam. Het fijne aan Kundalini Yoga is dat je na 1 les al verschil kunt ervaren in rust en energie.

The most important thing in Kundalini is your experience
It goes right to your heart
No words can replace your experience

YB –

Kundalini Yogalessen

  • Maandagochtend: 9.00-10.15 uur – Kundalini Yoga
  • Maandagochtend 10.30-11.45 Kundalini Yoga Gentle **
  • Vrijdagochtend: 9.00-10.15 uur – Kundalini Yoga

** deze les is rustiger, klachtensensitief, bij blessures of 55 +

Tarieven
Je kunt kiezen uit:

  • Een abonnement voor 1 les in de week op maandag óf vrijdag (€ 11,50 per les)
  • Een abonnement voor 2 lessen per week op maandag & vrijdag (€ 7,75 per les)
  • Een losse les voor € 15,-
  • (Een strippenkaart is in bijzondere gevallen, in overleg mogelijk).
  • Aanbieding, ben je nieuw? Probeer dan nu 3 proeflessen voor €25,-

Ik werk in seizoenen/ lessenseries van 10 weken. Als je later in het seizoen inschrijft betaal je alleen de lessen die je mee doet.

Seizoen 1: Lessenserie van maandag 4 september tot vrijdag 18 nov 2023.
Seizoen 2: Lessenserie van maandag 20 november 2023 tot vrijdag 16 februari 2024.
Seizoen 3: Lessenserie van maandag 19 februari tot vrijdag 4 mei 2024.
Seizoen 4: Lessenserie van maandag 7 mei 2024 tot vrijdag 8 juli 2024.

Helende Yoga Cirkels
Maandelijkse yogaworkshop op zondagochtend. Zie https://anahatanijmegen.nl/maandelijkse-helende-yogacirkel/

Retraites & workshops op locatie
– Vrouwenweek ‘Spread Your Wings’ in Noord-Frankrijk
Awakening Retreat gericht op lichaamswerk, yoga, dans, emotional release en verkenning van het ‘vrouw zijn’. De week wordt gehouden in het Engels. Voor meer info: https://outoflove.eu/2024-awakening-retreat/

– Kundalini Yoga Festival België
Kundaliniyoga.be 22-24 september 2023. Verschillende workshops en yoga.

1: 1 sessie
Voor individuele sessies met lichaamswerk (dearmoring/ massage), yoga, adem of coaching kun je mij persoonlijk benaderen via de mail.

Meer over mij, wat betekent yoga voor mij?
Yoga betekent voor mij; steeds dieper thuiskomen bij mijzelf, in acceptatie en overgave aan het leven, zoals het is. Het maakt mij bewust van mijn gevoelens en verlangens en het geeft mij de moed en durf om mijn leven vorm te geven op mijn eigen unieke manier!

Daarnaast geeft het mij fysieke- en mentale kracht, vitale levensenergie en vergroot het mijn bewustzijn. Het helpt mij elke keer weer om terug te komen bij mijzelf en het brengt rust in mijn leven.

Mijn yogapad
Al vanaf jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in lichaam, geest en gezondheid. Ik studeerde op mijn 21ste af als Verpleegkundige en specialiseerde mij verder in de richting van gedrag en psychologie. Mijn eerste yogales die volgde was tijdens een reis in Thailand. Ik herinner mij dit nog als de dag van gisteren. Het voelde als thuiskomen, met een verlangen naar meer. Ik volgde trainingen en retraites in yoga, meditatie, persoonlijk leiderschap en andere vormen van lichaamswerk. Ook persoonlijke ervaringen in mijn leven brachten mij verder op de reis naar binnen.

Na verschillende vormen van yoga beoefend te hebben, maakte ik 10 jaar geleden kennis met Kundalini Yoga. Ik werd direct gegrepen door de kracht en diepte van deze yogavorm. Het directe effect, de ervaring van je levensenergie (kundalini) en de combinatie van adem, bewegen, mantra en meditatie, fascineert mij nog steeds.

Wat doe ik naast yoga?
Naast mijn activiteiten als yogadocent geef ik retraites en geef ik les bij de opleiding HBO -Verpleegkunde. Van beroep ben ik Verpleegkundige en
Gezondheidswetenschapper. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de gezondheidszorg en ben vooral gespecialiseerd in de Geestelijke gezondheidszorg, ACT, EFT (relaties) en Mindfulness. Deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn lessen, retraites en individuele sessies (lichaamswerk & coaching) die ik aanbied. In de yoga komen mijn passies voor lichaam en bewustzijn samen. Naast yoga heb ik verschillende opleiding gedaan op het vlak van shamanisme, tantra, vrouwenwerk en dearmoring (energetisch lichaamswerk).

Contact
Voor aanmelden of vragen over de groepslessen, individuele sessies (yoga, coaching en lichaamswerk) of retreats mail naar
Marijke_mh@hotmail.com of bel 06-41767737