Mantrazang in het kader van Ontgiften

Zondag 28 Mei 14.00 tot 17.00 (inloop vanaf 13.30).

Petra Anjani Moonflower en Hendrik Harihar’ Hobbelink komen weer in Anahata om samen Mantra’s te zingen.

Onze passie om Mantra’s te zingen komt voort uit het verlangen om het goddelijke te ervaren voorbij het ego’.

MANTRA’S zijn de eerste klanken die uit de Bron voortkwamen. Je Hart is de poort naar de Bron. Wanneer je dus vol overgave zingt kom je vanzelf in je Hart en voel je de zoete, goddelijke nectar stromen.

Mantra’s en Ontgifting:

Wanneer je je verbind met hogere dimensies of frequenties is ontgiften en veranderen of groei vanzelfsprekend. Input van hoge trillingen maakt dat alles wat niet tot een hogere trilling kan overgaan verandert of verdwijnt. Daarom dat bij dit soort energetisch werk drinken belangrijk is om afvalstoffen makkelijker af te kunnen voeren.

Anderzijds is het ook zo, dat na een week van ontgiften door middel van yoga er als het ware ‘ruimte’ ontstaat voor hogere trillingen.

Hendrik Harihar’ roept met zijn harmoniumspel en zang een intense en gewijde sfeer op. Hij spoort je daarmee aan om vol overgave mee te zingenen het denken te laten varen.

Petra Anjani Moonflower heeft van nature een zuivere afstemming op het hogere. Het gewijde zingen brengt Petra in een soort goddelijke extase. Haar ‘mind’ verdwijnt als ze volledig op gaat in de stroom van gewijde klanken.

Hendrik zong de eerste mantra’s in 1983 onder de sterrenhemel aan de voeten van Mahavatar Babaji. 

Babaji: “Als je zingt met heel je ziel en heel je hart zetten zelfs de goden zich bij je neer om te luisteren.”

Zondag 28 mei 14.00-17.00u (inloop vanaf 13.30).

Graag opgeven via petrastaal@blauweveer.nl

Bijdrage richtprijs 10 euro