Mantra Zingen volgens de Kundalini Traditie

Een keer per maand een uur Mantra zingen bij Anahata

Mantra’s zingen brengt je gedachtenstroom tot rust en heeft daardoor een enorm ontspannend effect. Het werkt anders en – in mijn beleving – vaak krachtiger dan ‘gewoon’ mediteren. Dit komt door de specifieke trillingsenergie die je in beweging brengt, de melodie, het ritme, de herhaling en ook de woorden zelf hebben een helende en krachtige uitwerking. Het geheel brengt positieve energie in beweging, helemaal wanneer je samen zingt… kom het maar eens ervaren! 

We beginnen met een paar korte yoga oefeningen om eerst je lichaam los te maken, daarna zingen we verschillende Mantra s uit de Kundalini Traditie. Soms ook met een ‘Celestial Communication’; dit is een herhalende beweging vaak met je armen en handen, terwijl je in de easy pose zit. Hierdoor werkt de Mantra nog dieper door in je systeem, je brengt zo de energie letterlijk in beweging, je maakt blokkades los in je lichaam en in je geest.
Ervaring is niet nodig & iedereen is welkom!

Docent:       Marieke Broers
Bijdrage:     € 6
Opgeven:    marieke@beleefyoga.nl of via de website beleefyoga.nl
Data en tijden:
Donderdagavond 19:30 – 20:30
Zondagochtend 10:30 – 11:30

Vanwege Covid 19 zijn deze bijeenkomsten in Anahata voorlopig afgelast maar ze gaan wel online door. In principe rondom ieder 4e weekend van de maand, afwisselend op donderdagavond of zondagmorgen. En straks met mooier weer wellicht ook weer buiten met live muziek!