Laura Klinkenberg

LAURA KLINKENBERG – MANAV AMRITA KAUR (25)

“Voor mij is Kundalini Yoga een krachtige techniek om patronen te doorbreken die me niet meer dienen en vanuit mijn ware zelf te leven. Ik ben steeds meer verbonden met mijn adem, durf te vertrouwen op mijn intuïtie en mijn stem te laten horen.

Nadat ik mijn opleiding als kunstenaar aan de Rietveld Academie heb afgerond, ervaar ik nu hoe Kundalini Yoga een onderdeel is geworden van mijn leven. Het ondersteunt mijn creativiteit. Voordat je creatief kan zijn is het belangrijk om een rustige en ontvankelijke geest te hebben en de dingen met volledige aandacht te doen en te ervaren. Pas dan is er ruimte voor echte creatie vanuit je intuïtie in plaats van vanuit het rationele denken.

Ik stem de lessen zoveel mogelijk af op de standen van de maan. Elke maanfase heeft haar eigen kwaliteit: een intentie zetten bij de nieuwe maan, actie bij het eerste kwartier, rijpheid bij de volle maan en loslaten bij het laatste kwartier. Kriya’s (de verschillende yogaseries) en meditaties kunnen helpen om extra transformatie in gang te zetten. Je leert je aandacht naar binnen te keren, lang en diep te ademen en je bewustzijn te verruimen.”

Laura is een van de docenten die lesgeeft op de dinsdagavond en levert haar bijdrage aan Mantra- meditatie bijeenkomsten en Sadhana bijeenkomsten bij Anahata.
In de Refter in Ubbergen biedt zij ook lessen en Sadhana-bijeenkomsten aan.

contact@lauraklinkenberg.nl / 0610628667

www.lauraklinkenberg.nl
www.instagram.com/laura_klinkenberg
www.facebook.com/laura.klinkenberg.7