Kundalini Zomer Mantrazang

Kundalini Zomer Mantrazang
Zondag 16 juli

Tijd: 10:30u – 11:45u
Docent: Marieke Broers


We starten met een paar rustige Kundalini Yoga oefeningen om te landen in je lichaam. Daarna zingen we verschillende Mantra s uit de Kundalini Traditie.
Voor wie wil is er na afloop een kopje thee.

Kosten
€ 10 cash op de dag
€ 8 overmaken/tikkie vooraf
€ 5 deelnemers kleine beurs

Opgeven mail naar: marieke@beleefyoga.nl
Website: beleefyoga.nl

*Opgeven voor 11 juli*
_______________________________________________

Mantra s Zingen
Mantra’s dragen bijzondere kracht in zich, en samen zingen versterkt het effect. De term mantra komt uit het Sanskriet. [Man] staat voor ‘denken’ en [tra] voor ‘bevrijden’. Mantrazingen helpt je je te bevrijden van gedachten. Om het effect van een mantra te voelen, hoef je niet precies te weten wat de tekst betekent. Zodra je precies weet wat je zegt, zou je daarover weer kunnen gaan nadenken en dat is juist niet de bedoeling..

Breng je lijf en je geest tot rust
De klanken van een mantra brengen trillingen in je lijf voort. Die werken door in zowel je lichaam als je geest. De vibraties verspreiden zich door je hele lichaam. Ook in het lichaam opgeslagen emoties kunnen door een mantra worden losgetrild en ‛schoongemaakt’. Je kunt je daardoor letterlijk lichter voelen na het zingen.

Net als tijdens yoga of meditatie zal je merken dat het denken niet altijd meteen stopt. Gedachten passeren ook tijdens het chanten van mantra’s je mind. Dat is niet erg. Als je de tekst vaak genoeg blijft herhalen geeft je hoofd het op den duur op, en ga je vanzelf mee in de klanken en het gevoel.

Nieuwsgierig geworden?
Kom meezingen op zondag 16 juli. Je bent welkom met of zonder zang of kundalini ervaring.
In het najaar wordt het een maandelijks terugkerende activiteit bij Anahata op de zondagochtend!