Informatie rondom verhuur

Tarief

De ruimte wordt in zijn geheel verhuurd voor € 13,50 per uur. Over de huur wordt geen BTW berekend (die is dus ook niet aftrekbaar). Het gebruik van de ruimte is inclusief het gebruik van matjes, kussentjes, de (bescheiden) muziekinstallatie met Bluetooth, thee en koffie, kaarsjes en overige servicekosten.

Huurperiode

De huurperiode wordt vooraf in overleg vastgelegd en berekend over de exacte tijd dat je de ruimte in gebruik wilt hebben. Om elkaar niet in de weg te zitten stellen wij als voorwaarde dat je de ruimte vanaf minimaal een kwartier voor aanvang van de les tot een kwartier na afloop huurt.

Een afspraak kan pas gaan gelden nadat je de exacte tijden en data dat je wilt huren aan Marianne hebt doorgegeven voor het hele seizoen. Wees hierin precies. Het wordt niet meer aangepast. (Uitgezonderd in geval van een calamiteit.)

Betaling

Betaling vooraf per bank op basis van een factuur. Na betaling is de afspraak officieel en wordt er een sleutel verschaft. Tot dan wordt de afspraak beschouwd als een optie en kunnen anderen nog intekenen op dit tijdstip.

Opzeggen

Uitvallen van lessen/workshops of een beperkte opkomst is voor het risico van de huurder.

Bij incidentele verhuur wordt 30% van het huurbedrag ingehouden bij opzegging minder dan twee maanden van te voren en 70% van het huurbedrag bij opzegging minder dan 1 maand van te voren. Het restbedrag wordt geretourneerd.
Bij opzegging minder dan 1 week van te voren wordt het hele bedrag in rekening gebracht.