Individuele yoga sessies

YOGA, ADEM, ONTSPANNING, HEALING met Gerda Wolff

Individuele yogales
Als je op zoek bent naar een yogales die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen, dan is een privéles een goede optie. In deze les verkennen we jouw fysieke en mentale grenzen. Samen onderzoeken we welk yogapad het beste bewandeld kan worden. Het uiteindelijke doel is om meer in verbinding te komen te komen met jezelf.

kosten priveles: € 65,-. Neem hiervoor contact op met yogahartnijmegen@gmail.com, 06-38133963

Adem en ontspanning
Wanneer emoties of inspanningen langere tijd aanhouden kan ademhalen een hele kunst zijn. Problemen met ademhaling kunnen leiden tot allerlei fysieke en mentale klachten. Ademtherapie kan je helpen om de natuurlijke adembeweging te herstellen. Ik maak onder andere gebruik van de adem en ontspanningsoefeningen uit de methode van Dixhoorn. Je wordt je bewust van de spanningen in je lichaam en leert hoe je je lichaam en geest meer kunt ontspannen. Door oefeningen en begeleiding leer je om buik-, flank- en borstademhaling op een juiste manier toe te passen.

kosten adem en ontspanning: € 65,-. Neem hiervoor contact op met yogahartnijmegen@gmail.com, 06-38133963

Healing 
“Healing kan je helpen om met fysieke of mentale problemen/pijn of blokkades om te gaan. Het brengt je in contact met je ware zelf en je voelt wat je nodig hebt. In een healingsessie werk ik intuïtief en laat ik me leiden door hartenergie, het gebied rondom het hart. Deze energie wordt opgewekt door het hartchakra. Deelnemers aan een healing sessie kunnen een diepe vorm van ontspanning ervaren, een koude of warme stroom, tintelingen of soms helemaal niets. De effecten van een healingsessie kunnen direct na of na enige tijd voelbaar zijn. Het belangrijkste is dat je niets forceert maar het laat gebeuren
In sommige gevallen maak ik bij de healing gebruik van een gong. De gong helpt je om je hart te openen, te aarden en om meer balans te vinden in je lichaam.”
Meer info: https://yogahart-nijmegen.nl/diensten/healing-voor-contact-met-jezelf/ Kosten healing: € 30,- voor 30 minuten
Neem hiervoor contact op met 
yogahartnijmegen@gmail.com, 06-38133963