Herstelyoga bij kanker & chronische ziekte

Op woensdag 19 januari om 17:00 uur start deze oefengroep die geschikt is voor mensen die herstellen van de gevolgen van kanker of een chronische ziekte. De oefengroep wordt verzorgd door Gerda Wolff die op dit moment de specialisatie ‘herstelyoga bij kanker & chronische ziekte’ volgt. In deze oefengroep worden oefeningen gedaan die komen uit de beste mind-body technieken uit yoga, ademtherapie, mindfulness en zelfcompassie. Na afloop is er ruimte voor het drinken van een kop thee en zal de docent vragen naar terugkoppeling. De les zal plaatsvinden in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht. Mocht je mee willen doen, meld je dan snel aan. Er zijn nog een paar plekken vrij.

Alle oefeningen zijn gericht op het versterken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam en het verminderen van psychische en lichamelijke klachten.

Het traject bestaat uit 6 lessen die wekelijks plaatsvinden op woensdag van 17.00 – 18.00 uur. Er zal voorafgaand ook een intake plaatsvinden om de lessen zo goed mogelijk af te stemmen. De lessen vinden plaats in yogaruimte Anahata, van Trieststraat 14 in Nijmegen.

Voor wie is deze oefengroep geschikt?
De oefengroep is geschikt voor deelnemers:

    • die herstellen van de gevolgen van kanker;
    • met een chronische ziekte;
    • die lijden aan langdurige gezondheidsklachten en de kwaliteit van het leven willen verbeteren.

Kosten
Vanwege de aard van de bijeenkomsten (oefengroep) zijn de kosten beperkt tot € 50,- voor 6 bijeenkomsten inclusief een intake.

Aanmelden
kan bij de docent, gerda wolff: yogahartnijmegen@gmail.com of via app: 06-38133963.

Deskundigheid docent
Deze oefengroep wordt verzorgd door Gerda Wolff.
Gerda is gecertificeerd yogadocent en volgt nu de specialisatie ‘herstelyoga bij kanker en chronische ziekte’ van Peter Haima in samenwerking met Zweiersdal bijscholingen. Gerda geeft ook individuele ademconsulten en werkt samen met psychotherapie praktijk Suniai en MM fysiotherapie. Van huis uit is Gerda onderwijskundige en gecertificeerd basis pedagoog en is aangesloten bij beroepsvereniging NVO, de beroepsvereniging voor universitair geschoolde (ortho)pedagogen.