Dru yoga

Dru Yoga   is onze unieke manier om jou te helpen rust en ontspanning te vinden, lekkerder in je vel te komen en bezieling te vinden. Oftewel gelukkiger te worden!

Je eigen beweging
Dru yoga is een zachte, vloeiende vorm van yoga. We werken met bewegingsreeksen die in een flow worden uitgevoerd. De houdingen (asana’s) die we gebruiken worden ook voornamelijk dynamisch uitgevoerd. Daarnaast werken we met meditatie, ontspannings-, ademhalings-, en bewustzijnsoefeningen, visualisaties, affirmaties en massagetechnieken.

Door deze manier van werken wordt niet alleen het lichaam sterker en soepeler, maar wordt ook de energie die alle processen in het lichaam stuurt in beweging gebracht. Door te bewegen vanuit ontspanning kom je in je werkelijke kracht.

Je beweegt vanuit jouw mogelijkheden en daardoor kan iedereen Dru Yoga doen. Ook als je klachten of een fysieke beperking hebt is Dru Yoga heel geschikt om op een veilige manier in beweging te komen en je beter te gaan voelen.

Je eigen ontwikkeling
Wat Dru Yoga uniek maakt is dat het doorwerkt op alle niveau’s van het bestaan. Het heeft positieve effecten op je lichaam en op je energieniveau, maar het werkt ook door op je emotionele en gedachtenleven en op je zingeving. Veel oefeningen stimuleren de hartskracht. Door je te richten op je hart vergroot je je begrip voor jezelf, de ander en de situatie waar je je in bevindt. Dru Yoga leert je steeds meer vanuit je hart te leven en daardoor het beste in jezelf te vinden en aan te spreken.

Docenten: Geertje La Riviere en Henk Kievit

Tijdstip lessen:
Vrijdag 8.30 – 10.00 uur en 10.30 – 12.00 uur

Lesdagen in 2019:
11, 18 en 25 januari, 1, 8, 15, 22 februari, 8, 15, 22 en 29 maart, 5, 12, 19 en 26 april, 17, 24, 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni. In totaal 22 lessen in deze periode.

Kosten:
Je kunt geheel vrijblijvend een proefles komen volgen.
Kosten proefles 10 euro per les (contant tijdens de les te voldoen).