Dru yoga

Hartelijk welkom bij Dru Yoga: beweging voor hart en ziel!
Dru Yoga is onze unieke manier om jou te helpen rust en ontspanning te vinden, lekkerder in je vel te komen en bezieling te vinden. Oftewel gelukkiger te worden!

Iets voor jou?
Eigenlijk is er maar één manier om erachter te komen of Dru Yoga iets voor je is en dat is om het zelf te ervaren. Daarom nodigen we je van harte uit om een keer vrijblijvend mee te komen doen.

Je eigen beweging
Dru yoga is een zachte, vloeiende vorm van yoga. We werken met bewegingsreeksen die in een flow worden uitgevoerd. De houdingen (asana’s) die we gebruiken worden ook voornamelijk dynamisch uitgevoerd. Daarnaast werken we met meditatie, ontspannings-, ademhalings-, en bewustzijnsoefeningen, visualisaties, affirmaties en massagetechnieken.
Door deze manier van werken wordt niet alleen het lichaam sterker en soepeler, maar wordt ook de energie die alle processen in het lichaam stuurt in beweging gebracht. Door te bewegen vanuit ontspanning kom je in je werkelijke kracht.
Je beweegt vanuit jouw mogelijkheden en daardoor kan iedereen Dru Yoga doen. Ook als je klachten of een fysieke beperking hebt is Dru Yoga heel geschikt om op een veilige manier in beweging te komen en je beter te gaan voelen.

Je eigen ontwikkeling
Wat Dru Yoga uniek maakt is dat het doorwerkt op alle niveau’s van het bestaan. Het heeft positieve effecten op je lichaam en op je energieniveau, maar het werkt ook door op je emotionele en gedachtenleven en op je zingeving. Veel oefeningen stimuleren de hartskracht. Door je te richten op je hart vergroot je je begrip voor jezelf, de ander en de situatie waar je je in bevindt. Dru Yoga leert je steeds meer vanuit je hart te leven en daardoor het beste in jezelf te vinden en aan te spreken.

Je docenten: Henk en Geertje
Het is onze passie om je met de ervaring die wij samen hebben op het gebied van Dru yoga en meditatie, iokai shiatsu, energiewerk en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Samen zorgen wij voor een veilige bedding waarin jij een stapje dichter bij jezelf kunt komen. Belangrijk in onze lessen is het ervaren en bewust worden van wat er in je speelt. Daarnaast is er veel aandacht voor plezier, ontspanning, voelen, rust, delen en reflectie.

Proefles
Je kunt geheel vrijblijvend een proefles komen volgen. Na de proefles kun je beslissen of je deel wilt nemen aan de lessencyclus. Kosten proefles 10 euro per les (contant tijdens de les te voldoen).

Tijden
Vrijdag 08.30 – 10.00 uur en 10.30 – 12.00 uur.
Je plaats in de les is gereserveerd nadat de lessencyclus is betaald. Je kunt het bedrag (in 1 of 2x) overmaken op bankrekeningnummer NL33RABO0398285632 t.n.v. H. Kieviet o.v.v. yoga.

Deelname
Deelname mogelijk na opgave via geertjelariviere@gmail.com.

Informatie
Wil je meer weten of zijn er vragen? Bel ons vooral: Geertje La Rivière 06-84547458 of Henk Kieviet 06-50845608.

Behandeling / begeleiding
Indien er behoefte aan is, bv bij een specifieke vraag, klacht of probleem, is het altijd mogelijk om een behandeling op maat te ontvangen. Dit kan een persoonlijke yogasessie, shiatsubehandeling en/of coaching of combinatie zijn. Hiervoor maken we graag een persoonlijke afspraak. Kosten 70 euro per sessie.