Ankers voor de Overgang

Halfjaar durend programma dat je leven verandert!  In totaal 14 sessies LIVE, online in groep (en 1 individueel).

Ben jij een vrouw in de overgang?

Voor mij was het dobberen op een woeste zee. Ik raakte mijn ankers kwijt. En het was lang varen in de mist. Mijn lichaam reageerde niet meer zoals ik gewend was. De ene dag leek ik wel burn out en de andere dag was ik energiek. Mijn nachten waren gebroken en mijn hart klopte harder dan normaal.

Doordat een gynaecoloog me verteld had dat ik echt nog niet in de overgang was, had ik mijn burn out en klachten anders gekwalificeerd. Ik ging voor de zoveelste keer therapieën, want oude paniek en angst kwam weer naar boven. Nu heeft me dat veel goeds gebracht, maar had ik geweten dat een groot deel van deze klachten echt hormoon gerelateerd was, had ik dat meer rust gegeven in alle onrust.

Aan de andere kant zie ik, zeker achteraf, dat de overgang een enorme kans is. Een kans om te springen. Voor mij een kans om een andere weg in te slaan. Om oude patronen achter me te laten, om nieuwe keuzes te maken. Ik verliet een moeizame relatie, ik verliet een vaste baan. Een heuse transformatie fase. Ik ben bij een nieuwe betere versie van mezelf uitgekomen. En dat gun ik elke vrouw!

Nu gaan veranderingen niet in 1 dag, dus daarom heb ik een programma ontworpen dat een langere periode jouw Anker kan zijn, jouw vangnet, je boei en lichtbaken!

Wil jij ook?

 • ontspannen door de overgang
 • minder opvliegers
 • beter slapen
 • minder onrust in je lichaam
 • minder spanning
 • meer tijd voor jezelf kunnen en durven nemen
 • emotioneel meer in balans zijn
 • beter voor jezelf leren zorgen
 • meer van jezelf leren houden
 • beter grenzen aan kunnen geven
 • van je lichaam houden zoals het is
 • jezelf vrouwelijk en stralend voelen ondanks….
 • je innerlijke stem horen
 • meer aanvaarden zoals het is
 • meer vertrouwen
 • nieuwe creativiteit ontdekken
 • delen met lotgenoten in een vertrouwde veilige omgeving
 • leren ontspannen op jouw manier

Sluit dan aan bij mijn bijzondere programma met stuk voor stuk waardevolle ANKERS!

 1. Kennis over de overgang (Een slimme meid heeft zich voorbereid)
 2. Ontspannen (Dolce Far Niente)
 3. Me Time en grenzen stellen (hoe doe je dat?)
 4. Bescherming / veiligheid (je eigen vader en moeder zijn, en Goddelijke Bescherming)
 5. Leefstijl (Eten en slapen en bewegen)
 6. Delen met je sisters (‘lot’genoten)
 7. Luisteren naar je innerlijke stem (meditatie)
 8. Liefde voor jezelf (hoe doe je dat dan?)
 9. Je lichaam in verandering  (je vrouwelijkheid, seksualiteit en grace)
 10. Nieuwe creativiteit ontdekken (je hebt je laatste ei nog niet gelegd)

In “ANKERS VOOR DE OVERGANG” reis je met mij, de Veervrouwe, in zeven LIVE dagdelen en zes online sessies langs deze ankers.

Vooraf heb je met mij jouw individuele kompas gemaakt. Weet je wat jouw persoonlijke doelen zijn voor deze gezamenlijke reis. We gaan aan boord van een bootje met minimaal 6 en maximaal 10 deelneemsters.

Inclusief:

 • Individuele Kompas sessie vooraf:
 • Zeven dagdelen LIVE met yoga, meditatie, schrijven, delen, thee en gezonde versnapering;
 • Zes maal online Zingend door de overgang: met mantra’s en meditaties;
 • Gastdocent verpleegkundig overgangsconsulent;
 • E-Boekje de Innerlijke Reis;
 • Mantra manual;
 • Online omgeving met yoga sets en meditaties.

Data najaar 2022 – 2023 

 • LIVE sessies Vrijdagmiddagen 13.00 – 18.00 uur: 21 oktober, 11 november, 16 december, 27 januari, 24 februari, 17 maart, 21 april
 • Online sessies Zingend door de overgang Maandagavonden: 7 november, 12 december, 9 januari, 6 februari, 6 maart, 3 april,

Prijs

Programma Ankers: 1250 euro particulier tarief incl. btw/1450 euro zakelijk tarief excl. btw
Early bird: bij betaling van het totaalbedrag voor 1 oktober een korting van 100 euro.

Nb.  Er is altijd een oplossing voor kosten. Bespreek jouw individuele situatie svp. Bovendien zijn ook bedrijven vaak bereid dit te bekostigen.

https://www.jolenevandersteen.nl