Saskia Frickel

“Tijdens een Boeddhistisch stilte retraite in Azië ben ik in 2003 in aanraking gekomen met yoga. Tijdens deze twee weken ging ik op de yogamat de strijd aan met mezelf om de verschillende houdingen voor elkaar te krijgen.
Pas jaren later tijdens de yogadocentenopleiding in Deventer bij Maartje van Hooft leerde ik wat yoga kan betekenen in zijn zachtheid en in de vertaling daarvan naar het dagelijks leven.

Naast het geven van yogalessen en workshops werk ik als verzuimcoach met middelbare scholieren. De balans tussen dit werk en het geven van yoga past me goed. Yoga is hierbij aanwezig zowel op als naast de mat.

De yoga die ik geef is gericht op lichaamsgevoel en ontspanning. Tijdens de lessen is er aandacht voor ademhaling, fysieke uitlijning met gebruik van toegankelijke Aplomb-yoga oefeningen en ontspanning.”

Vanaf 1 september geeft Saskia Yin yoga op woensdag van 17:00 tot 18:00 uur en op donderdag van  11:00 tot 12:00 uur.
Op woensdag van 9:00 tot 10:00 uur en op donderdag van 17:00 tot 18:00 uur geeft ze Aplomb yoga.

Verder biedt ze vanaf september yoga-maatwerk aan. Dat is een traject waarin ze met mensen 1 op 1 toewerk naar een individueel sequentie die ze thuis kunnen doen en die aansluit bij hun vraag.

Contact:
saskiafrickel@hotmail.com / 06-22535616

Meer informatie: 
https://www.facebook.com/sasfrickel/