Gerda Wolff

Mijn naam is Gerda en heb jarenlang in het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen gewerkt als onderwijskundig adviseur. Alhoewel ik jarenlang zelf yogalessen volgde, kwam er een keerpunt in mijn leven door nidra yoga en meditatie.
Ik besloot een sabbatical in te lassen om na te denken over de toekomst. Tijdens deze periode kwam er een (nidra)yogaopleiding op mijn pad die ik inmiddels heb afgerond. Hiernaast heb ik diverse inspirerende workshops gevolgd bij yoga instituten in het binnen- en buitenland. De energie, de wijsheid van de docenten en de satsangs raakten mijn hart en gaven steeds meer richting aan mijn leven.
Deze kennis en ervaring wil ik graag met iedereen delen. Mijn lessen geef ik vanuit het hart en met liefde voor de yoga.

Lessen:
Bij Anahata geef ik dynamische hatha yoga met aandacht voor staande, zittende en liggende houdingen.   In de restoratieve/yin yogalessen worden houdingen langer vastgehouden waardoor een diepe staat van ontspanning wordt bereikt. In de lessen nidra yoga worden diepere lagen van je geest geopend en wordt lichamelijke en geestelijke onrust vermindert.

Meer info: yogahartnijmegen@gmail.com / 06-38133963
Website: www.yogahart-nijmegen.nl