Yin Yoga oefengroep

In februari 2020 start er bij Anahata een Yin Yoga oefengroep. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die die het leuk vinden om onderdeel te zijn van een lesgroep waarbij je enerzijds de verstillende kracht van Yin Yoga kan ervaren en anderzijds met een open houding kan kijken naar de docent die zich bekwaamt in deze yogastijl.
Van februari tot juli 2020 gaat Saskia Frickel de Yin Yoga & Meditation teacher training volgen bij Stillness in Yoga. De oefengroep loopt in dezelfde periode en bestaat uit 18 lessen.

Yin Yoga
Yin Yoga is een rustige en meditatieve yogavorm waarbij houdingen langere tijd worden aangehouden.
Je leert je over te geven aan deze houdingen en het moment te accepteren zoals het zich aandient.
Tijdens de houdingen kan gebruik gemaakt worden van props (kussens, dekens, yogablokken etc) om zo goed mogelijk in de houding te komen en je ondersteund te voelen.

Yin Yoga is een meer statische yogavorm die zich juist daardoor goed leent als voorbereiding op meditatie.
Yin Yoga is een goede aanvulling op een yang (drukke) levensstijl. Het kan ondersteunend zijn bij leren hoe te ontspannen.

Docent
Net na de opening van studio Anahata in april 2017 is Saskia hier wekelijks Aplomb Yogalessen komen geven. Als aanvulling hierop start zij de Yin Yoga opleiding. Wil je meer over Saskia of Aplomb Yoga weten, neem dan een kijkje op Saskia Frickel en Aplomb yoga.  Of lees het interview in de blog.

Praktische informatie
Wanneer:  4 februari t/m 23 juni 2020 (-schoolvakanties) op dinsdag van 18.00u tot 19.00u
Docent:  Saskia Frickel
Kosten:   € 100,- (voor 18 lessen)

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan!
saskiafrickel@hotmail.com of 06-22535616