Vinyasa yoga

VINYASA YOGA is een dynamische vorm van yoga waarbij je op het ritme van de ademhaling beweegt, waarbij je je voortdurend concentreert op je lichaam en je ademhaling. Je werkt aan flexibiliteit, kracht, rust en ontspanning en aan het controleren van je ademhaling.

schaal met brandende  kaars

Een les begint met het in het hier en nu komen en bewegingen om je spieren en gewrichten los te maken. In dit deel van de les beweeg je meestal in een iets rustiger tempo.

Daarna volgt het dynamische deel, waarbij actief in beweging blijven en het langer vasthouden van houdingen afgewisseld wordt. Energie bij het door gaan met bewegen en mindfulness bij het langer in een houding blijven.

In het laatste deel van de les wordt het tempo iets vertraagd en doe je bijvoorbeeld zittende en liggende houdingen, een ontspanning, ademhalingsoefening en/of meditatie.

Door:
Suzanne Timmermans 

Wanneer:
Tot januari: Vrijdag 17.15 tot 18.30 uur
Vanaf januari 2019: Dinsdag 18.30 en 19.45 uur

Voor wie:
De les is geschikt voor iedereen: als je geen yoga ervaring hebt en graag beweegt, wel eens een keertje yoga hebt gedaan of al langer yoga beoefent. Je hebt altijd opties om de houdingen aan te passen naar wat op dat moment het beste bij je past.

Kosten les:
Proefles: gratis
Losse les: € 10,-
5 lessen voor € 45,-

Aanmelden of vragen:
sutimmermans@gmail.com / 06-45764833