Tessa Klomberg

Kundalini yogales 
In de lessen is er aandacht voor assanas (lichaamshoudingen), pranayama (ademhalingstechnieken), meditatie, mantras (meditatiewoorden) en diepe onstspanning. Iedere les heeft een ander thema en bevat andere oefeningen, soms heel dynamisch en fysiek uitdagend, soms meer bezinnend en meditatief. Door het beoefenen van kundalini yoga word je langzaam bewuster en voel je je fitter, evenwichtiger en meer ontspannen.
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, conditie of lenigheid. Het gaat om je eigen ervaring en waarneming en het herkennen en respecteren van je grenzen.
Probeer het en ervaar het zelf!

Over Tessa:
“Op mijn 18e maakte ik voor het eerst kennis met yoga. Vier jaar later ontdekte ik “toevallig” kundalini yoga. Dat heeft me geraakt en enthousiast gemaakt. Vervolgens heb ik verschillende yogastijlen beoefend maar kundalini yoga heeft mij altijd op mijn weg begeleid. Het mooie aan kundalini yoga vind ik, dat deze yogastijl heel divers is en de vele aspecten van yoga en meditatie met elkaar verbindt. Het helpt mij in het dagelijks leven evenwichtig, ontspannen en met beide benen op de grond te blijven.Omdat ik graag aan anderen de bijzondere ervaring van deze yogarichting wilde doorgeven heb ik besloten de Kundalini Yoga Teacher Training en later de opleiding tot yogalerares voor zwangeren te volgen. Beiden heb ik in Berlijn afgerond, waar ik vele jaren als yogalerares gewerkt heb.”

Contact:
tklomberg@gmail.com
Meer informatie:
www.yogamettessa.nl