ONLINE WEEK MET YOGA & MEDITATIE 11-17 MEI 2020

Heb jij ook het gevoel dat we er een beetje tussen in hangen op het moment? Dat we een beetje verbonden zijn en een beetje niet. Met ons zelf, met elkaar. Dat het nieuwe nog niet helemaal duidelijk is en het oude nog niet helemaal weg is. Zo’n leeg moment, zeg maar. En dat een duwtje in de rug wel fijn zou zijn om onszelf scherp te houden? Ook in onze yoga & meditatie beoefening.
Speciaal voor degenen die dit gevoel met ons delen hebben wij vanuit Anahata een online week samengesteld waarin jij jezelf een beetje kunt uitdagen met support van onze docenten.

Tijdens deze week bieden wij jou de mogelijkheid om een gevarieerd pakket van 7 online lessen van ongeveer 30 minuten per les aan te schaffen. Iedere 24 uur wordt er op een vast tijdstip een nieuwe les beschikbaar gesteld die je kunt volgen op je eigen moment. Simpelweg met 1 druk op de link die je dagelijks van ons krijgt toegestuurd. Met daarbij natuurlijk wat motiverende woorden. Na 24 uur wordt de les van die dag vervangen voor de volgende les. Totaal 7 dagen.

De lessen variëren van actieve Kundalini Yoga tot rustige meditatie en alles daar tussen in. Het overkoepelende thema ziet op ‘de verbinding met het grotere geheel’. Van binnen en van buiten.
Iedere docent vult dit op zijn/haar unieke manier in en daagt jou uit om dit voor jezelf te ervaren.

Het is dus iedere dag weer een beetje een verrassing wat er komen gaat…

De kosten voor deze week bedragen € 30. Je kunt je inschrijven via e.janssen.info@gmail.com

Na inschrijving ontvang je de nodige (betaal)instructies en informatie.