55+Kundalini Yoga

FREE FALL INTO THE LIGHT

kundalini

In deze wekelijkse lessen is ruim aandacht voor thema’s die passen bij de levenscycli vanaf 55 jaar. Levensfasen waarin het belang van kunnen loslaten en overgave meer op de voorgrond komen te staan en er ook nieuwe kansen en mogelijkheden voor persoonlijke en spirituele groei kunnen ontstaan.

We oefenen met transformerende technieken en inzichten uit de Kundalini Yoga, die kunnen helpen bij en ons voorbereiden op de vele uitdagingen die horen bij het proces van ouder worden.

Deze technieken kunnen bijvoorbeeld verlichting geven bij en ons leren omgaan met ziekte, lichamelijke en cognitieve achteruitgang of beperking en verlies.  Om deze reden zijn de lessen ook geschikt voor jongere mensen die (tijdelijk of chronisch) kampen met lichamelijke of psychische gezondheidsproblemen.

Ervaring met Kundalini Yoga is niet nodig. Ieder wordt aangemoedigd en geholpen om aansluiting te vinden bij de les binnen zijn of haar mogelijkheden..

Docente:
Marianne van der Burgh

Seizoen
14 september tot en met 14 december 2020
Life en online:
Nieuw is dat je de 55+ les ook digitaal kunt ontvangen en dat elke deelnemer van de life les de les gratis 2 weken lang digitaal kan bekijken.

Tijdstip:
Maandag 10.35 tot 12.00 uur

Kosten life yogales met digitale opname
€140, – 14 lessen  
€12, – losse les  (studenten €8,)
6 kwartier Anahata Ritten kaart
Kosten online les
€35, – hele seizoen (7 lessen)
€7, – per losse les
4 kwartier Anahata Ritten kaart

Les is gereserveerd na betaling via betaalverzoek 

Informatie en opgeven:
www.infosuniai.nl
beleefyoga.info@gmail.com

– Overleg  is mogelijk indien de kosten van de lessen een te grote belemmering vormen om deel te nemen

– Bekijk vooraf onze richtlijnen voor leerlingen rondom het voorkomen van Corona besmetting. Indien nodig worden lessen online gegeven.