Katrin Brait

Katrin Brait werkt als leerkracht in het Democratisch onderwijs en in een eigen praktijk als gezondheidstrainer. Bij Anahata is zij invaldocent voor Kundalini yoga lessen en verzorgt zij maandelijkse Asha meditatie bijeenkomsten.

“Het bestuderen van de Yoga en mijn groeiend bewustzijn hebben in mij de fascinatie gewekt voor de mogelijkheden van het lichaam en de geest. Samen met mijn belangstelling voor gezondheid en voeding heeft dit mij via een opleiding in de homeopathie naar mijn huidige werkgebied gebracht: Cranio-sacraal lichaamswerk en ontologische kinesiologie

“Goed voor jezelf zorgen en bewust leven – zelf ben ik hier eigenlijk mijn hele leven al mee bezig en zo heb ik ook mijn kernwaardes ontdekt: plezier, beweging en bewustzijn. En dat het liefst in de natuur en zo authentiek mogelijk. Geen wonder dat ‘The Breathwalk’ als techniek een vaste begeleider is geworden. Heel fijn is ook dat je er niets voor nodig hebt, behalve jezelf en tijd om een rondje te lopen. En natuurlijk kennis van deze techniek. ”

Of yoga of cranio-sacraal lichaamswerk of democratisch onderwijs, in alle drie vind ik de vrijheid en de mogelijkheid zelf verantwoording te nemen voor mijn leven en mijn eigen keuzes te bepalen, iets wat ik iedereen toewens.

Contact: http://www.amarpal.nl/