Elwira Rzewnicka

Over mij:
In 2010 kwam ik met Kundalini yoga in aanraking en wist ik direct dat ik dit pad verder wilde volgen. Ik volgde de opleiding tot Kundalini yogadocent bij de Golden Link in Amsterdam en kreeg hier les van met name Sat Atma. De docentenopleiding begon ik omdat ik me verder wilde verdiepen in de traditie en filosofie van Kundalini yoga om die vervolgens aan anderen door te geven.

Kundalini Yoga de Yoga van het Bewustzijn is een dynamische yoga waarin lichaamshoudingen (asana’s) van inspanning naar ontspanning zich afwisselen met ademhalingstechnieken (pranayama), klank (mantra’s) en handhoudingen (mudra’s). Elke week een ander thema met afwisselende houdingen, bijvoorbeeld voor de rug, longen, hart, nieren of de spijsvertering. Afsluitend een meditatie, om je mind rustig en kalm te maken, zodat je helderder bent in je hoofd, met de aandacht bij een concentratiepunt, de ademhaling, een klank of in stilte zijn. Ervaring is niet nodig, een beginner kan de houdingen in zijn eigen ritme volgen en rustig opbouwen.

Kundalini is de levensenergie die in ons lichaam aanwezig is, door de yogahoudingen en meditatie kun je die laten ontwaken. Yoga betekent eenheid, in verbinding staan met je omgeving. Wat ik als kundalini yoga docent wil geven is ervaring. Ervaring om je verbonden te voelen met je hogere zelf – je ware zelf. Om meer balans te brengen in je lijf, je psyche en je mind zodat je gelukkig kan worden. Want zoals Yogi Bhajan zei: “happiness is your birthright”.”

“Kundalini Yoga is uncoiling yourself to find your 
potential
 and your vitality and to reach for your virtues.
 There is nothing from outside. Try to understand that.
 All is in you. You are the storehouse of your totality.”
 -Yogi Bhajan-

Elwira geeft les op woensdagochtend van 9.00 tot 10.30 uur

losse les: 13€
Proeflespakket van 3 lessen: 20€
Anahata rittenkaart voor 10 lessen: 120€

Contact: elwira.r@gmail.com / 06-19025674

Meer info: www.beleefyoga.nl