Crossing the Hour of Death- living weightlessly

WORKSHOP door Hanneke Hoitink/ Lakshmi Narayan Kaur

Voor de geboorte van een kind bereiden we ons zo goed mogelijk voor. We lezen boeken over ‘hoe je in je weeen duikt’, trainen bij de zwangerschapsyoga en volgen ‘puf cursussen’ met de partner.
Het voorbereiden op de dood, juist als we gezond en springlevend zijn, is iets wat ongewoon lijkt. Door nu onder ogen te zien waar je bang voor bent of moeite mee hebt train je je gedachten en emoties, je erkent de vergankelijkheid zodat je vol in het leven staat en lichter kan leven.
Kundalini Yoga biedt krachtige technieken om als het ware de dood te oefenen: Pranayam (ademhalingsoefeningen), meditaties, visualisaties, en journalling, onder begeleiding van de GONG.

Wanneer:  Zondag 25 november
Tijdstip:     15:00-17:30 uur
Kosten:      €30
Opgeven : hanneke@lifestylestudio.nl

Sluitingsdatum: 19 November

Meer over deze workshop: https://www.linkedin.com/pulse/crossing-hour-death-living-weightlessly-hanneke-hoitink/

Lakshmi Narayan Kaur woonde zeven jaren in Thailand en Australië, volgde de teacher training bij AAA- Ajai Alai Awakening International Kundalini Yoga & Numerology school met Sat Sarbat Kaur en SatMukh Singh. Ze gaf les in diverse studio’s in Sydney. Kundalini Yoga hielp haar te settelen in een nieuw land en de balans te vinden tussen werk, privé en gezin. Sinds 2015 woont ze weer in Nederland met haar man en 3 kinderen. Dit jaar heeft ze in Oostenrijk de Level 2 training afgerond, ook bij AAA- Ajai Alai Awakening. Deze verdieping maakt dat ze met nóg meer overgave 3 x per week les geeft bij YOGA LIFESTYLE STUDIO in Amsterdam. Daarnaast verzorgt ze workshops, intensive classes en bedrijfsyoga voor Business Yoga Nederland door heel het land.

‘Travel light, live light , spread the light, be the light’ – Yogi Bhajan

www.lifestylestudio.nl
www.businessyoga.com
www.kundalini.amsterdam