Chakra yoga en Nidra yoga

Deze les op zondag 20 januari staat in het teken van het zetten van nieuwe intenties voor 2019!

We beginnen met een zachte Chakra yogales gegeven door Marleen, gevolgd door een heerlijke Yoga Nidra sessie gegeven door Fiona. 
Door te beginnen met een zachte yogales, maken we ons lichaam warm & soepel en bereiden we ons mentaal voor op de Yoga Nidra sessie. Aan het begin van de les zetten we samen een korte en positieve intentie, ook wel ‘Sankalpa’ genoemd. We keren naar binnen door de ademhaling te volgen en ons bewust te worden van ons eigen lichaam. Hierdoor bereiden we ons voor op een diepe ontspanning. 

Yoga Nidra wordt ook wel de ‘slaap van de yogi’ genoemd. Deze vorm lijkt op slapen, maar je slaapt niet en je bent juist super alert. Het is dé manier om tot een volledige en diepe ontspanning te komen. Tijdens Yoga Nidra worden alle zintuigen uitgeschakeld en blijft alleen het luisteren actief en je lichamelijke gewaarwording. 

Daarnaast heeft Yoga (Nidra) veel positieve effecten op het lichaam, zoals vermindering van stress, daling van je bloeddruk en hartslag en het afnemen van je spierspanning. Ook helpt Yoga Nidra je hoofd leeg te maken en je gedachten te sorteren en los te laten. Hierdoor krijg je weer ruimte voor belangrijke zaken en komt je creativiteit weer op gang!

1 uur Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap! Breng je geest en lichaam in diepe ontspanning en geef jezelf deze Chakra Yoga Nidra les cadeau!

TIJD
16.00 – 17.30

LOCATIE
Anahata Nijmegen | Van Trieststraat 14

KOSTEN
EUR 21,95 per persoon inclusief BTW en alle kosten en theetje achteraf

AANMELDEN
https://www.eventbrite.com/o/yogasisters-18289543849

 

Namasté,

Fiona & Marleen

Schermafbeelding 2018-08-30 om 11.11.08.png