Actieve meditatie

JIDDO STOUT – DEVA ANSU

Even helemaal ontspannen en weer opgeladen naar huis!
Elke twee weken is er weer een nieuwe actieve meditatie. Waarbij je op een diep niveau kan ontspannen, gemakkelijk stil wordt en plezier mag hebben. Hiervoor hoef je geen meditatie ervaring te hebben.
De actieve meditaties zorgen ervoor dat je helemaal in het hier en nu kunt zijn, zonder daarvoor alleen maar stil te hoeven zitten. Het is een sterke maar vrije vorm van meditatie waarbij je steeds meer naar de stilte in jezelf wordt gebracht. Heerlijk ontspannen het weekend in.

Persoonlijke stijl
Ik ben erg vrij in mijn lesgeven en in de stijlen die worden toegepast. De actieve meditaties zijn daarbij dus ook erg vrij en bewegelijk. Ik ben ervan overtuigd dat we dat in onze huidige tijd het hardste nodig hebben. Ik breng daarbij extra kracht in de meditaties door mijn achtergrond en verbinding met deze vorm.

Meer over mij
De afgelopen jaren heb ik veel mogen ervaren en meemaken binnen verschillende ‘spirituele’ stromen van o.a. Kundalini yoga, verschillende vormen van meditatie, energetisch (healing) werk en uiteindelijk ook tantra. Hetgeen wat mij altijd bij bleef waren de actieve meditaties van Osho. Uiteindelijk heb ik er ook voor gekozen om het Sannyas pad in te slaan. Daardoor begeleid ik met extra passie en kracht deze meditaties aan iedereen die ze wil ervaren. Want dat is in essentie waar deze meditaties om draaien: doen en evaren. Het zijn toegankelijke meditaties met een uitzonderlijk resultaat.

Tijdstip
Om de week op vrijdagavond
Inloop: 19:30
Tijd: 19:45 – 20:45
Start: december 2021

Kosten
Proefles € 8
Normale les € 11

Aanmelden bij
ji.stout@hotmail.com
of (06)55547162

Andere diensten
– Maandelijkse mannencirkel
– Één op één begeleiding
– Losse healings-sessies

Info
https://www.instagram.com/deva_ansu/
https://www.facebook.com/Jiddostout/