Mantrazang Kundalini

Maandelijks op Zondagochtend van 10:30u – 11:30u

Begeleid door: Marieke Broers

Door het zingen van Mantra’s komt je geest tot rust. Iedere Mantra heeft zijn eigen klank, ritme en uitwerking. Je hoeft niet eens precies te begrijpen wat je zingt. Dat geeft je nog meer de mogelijkheid om te voelen wat er gebeurt. De combinatie van je eigen stem horen, de resonantie, het ritme en trillingen die het teweeg brengt in je lichaam, verandert de staat van je bewustzijn, die het patroon bepaalt van je gedachtestroom. Het samen zingen versterkt dit.

Kom het maar eens ervaren, je zult versteld staan van de krachtige uitwerking!

We zingen met name mantra s uit de Kundalini Traditie.

Marieke Broers is al vele jaren een bevlogen Kundalini Yoga docente en van daaruit in contact gekomen met de bijzonder fijne en krachtige uitwerking van het zingen van Mantra’s. “Het samen zingen in de mooie ruimte van Anahata, is iedere keer weer helend, verzachtend en heel fijn om te doen.”

Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. Matjes, dekens & kussens zijn aanwezig. Je kunt een eigen schapenvachtje of dekentje meenemen als je dat prettig vindt, meedoen vanaf een stoel kan ook. We beginnen met landen in ons lichaam met wat korte yogaoefeningen. Na afloop is er voor wie wil ruimte voor een kopje thee. Neem voor tussendoor een flesje water mee!

Bijdrage: €10,- Inschrijven via het lesrooster.

Scroll naar boven